Een steentapijt is een warme, natuurlijke en naadloze vloer die zeer makkelijk te onderhouden is. Door de enorme waaier aan kleuren en motieven die in de vloer verwerkt kunnen worden, is een steentapijt geschikt voor ieder type interieur.

Een steentapijtvloer bestaat uit gezeefd riviergrind gemengd met hars. Het grind is verkrijgbaar in verschillende diktes, hetgeen het uitzicht van de vloer in grote mate bepaalt. In combinatie met het rijke kleurenpallet, kan u de vloer daarmee iedere gewenste sfeer laten uitstralen, van warm en natuurlijk voor de zitruimte tot strak en modern voor de keuken.

De slijtvastheid van het materiaal en mogelijke combinatie met vloerverwarming, maken steentapijt geschikt voor iedere ruimte: van zitkamer tot keuken, van slaapkamer tot badkamer, zelfs trappen kunnen volledig in steentapijt worden uitgevoerd. Ons steentapijt wordt gekleurd met polyuretan zodat geen verkleuring kan ontstaan door lichtinval of door het van plaats veranderen van meubels.

Omwille van zijn slijtvastheid en zeer onderhoudsvriendelijk karakter, wordt steentapijt niet enkel veel toegepast in kantoorruimtes, showrooms, winkels, … , maar ook in kamers die meer onderhoud vragen, zoals keukens en badkamers. Door zijn warme uitstraling, de grote variatie in kleur, de mogelijkheden voor het aanbrengen van een persoonlijke toets, zijn antiallergische eigenschappen en de perfecte harmonie met vloerverwarming, wordt steentapijt ook veel gebruikt in diverse ruimtes van een particuliere woning. Kortom: steentapijt is de ideale vloer voor alle doeleinden.

Bekijk hier voorbeelden van Steentapijt