Marmertapijt combineert de vele sterke punten van steentapijt met een nog exclusievere uitstraling. Wil u net dat ietsje meer, dan is een marmertapijt wat u zoekt!

Een marmertapijt kan uitgevoerd worden in een brede waaier van natuurlijke kleuren. Door zijn unieke structuur is marmertapijt perfect combineerbaar met vloerverwarming.

Marmertapijt wordt gemaakt van kleine stukjes gepolijste marmer, van 4 tot 12 mm dik. De marmerkorrels worden niet ingekleurd om het natuurlijke effect maximaal te bewaren. Bij de plaatsing worden de marmerkorrels vermengd met epoxyhars en naadloos aangebracht op de ondergrond. Ons marmertapijt wordt gekleurd met polyuretan zodat geen verkleuring kan ontstaan door lichtinval of door het van plaats veranderen van meubels.

Een marmertapijtvloer is uiterst slijtvast. Deze eigenschap in combinatie met zijn uiterst exclusieve, natuurlijke uitstraling, het eenvoudige onderhoud en de plaatsingsmogelijkheden in alle mogelijke vormen en ruimtes, maakt van deze vloer de ideale oplossing indien u net dat ietsje meer wil!

Bekijk hier voorbeelden van Marmertapijt